669-17176
Министерство жилищно-коммунального обслуживания Республики Узбекистан
Ф.Юсупов
Телефон: 2110006(1040)
Почта: info@mjko.uz
Веб сайт: kommunal.uz
15.07.2021 16:57
15.07.2021 16:58
0.0
Порядок | Code | Тип элемента | Наименование (Рус) | Наименование (Узб) | Обязательный | Длина |
---|---|---|---|---|---|---|
500 | G1 | Текст (строка больше чем 255 символов) | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | 1 | 303 |
500 | G2 | Строка | Бирлик | Бирлик | 0 | 78 |
500 | G3 | Строка | Норма | Норма | 0 | 27 |
500 | G4 | Строка | Назорат услуби | Назорат услуби | 0 | 37 |
# | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | Бирлик | Норма | Назорат услуби |
---|---|---|---|---|
41 | 4.6 Умумий минерализация (қуруқ қолдиқ) | mg/dm | 1000(1500)**** | ГОСТ 18164 |
42 | 4.6 Умумий минерализация (қуруқ қолдиқ) | mg/dm | 1000(1500)**** | ГОСТ 18164 |
43 | 3.1 Алюминий (Al) | mg/dm3 | 0,2(0,5)* | ГОСТ 18165 |
44 | 3.1 Алюминий (Al) | mg/dm3 | 0,2(0,5)* | ГОСТ 18165 |
45 | 3.10 Свинец (РЬ) | mg/dmJ | 0.03 | ГОСТ 18293 |
46 | 4.14 Цинк (Zn) | mg/dm3 | 3 | ГОСТ 18293 |
47 | 3.10 Свинец (РЬ) | mg/dmJ | 0.03 | ГОСТ 18293 |
48 | 4.14 Цинк (Zn) | mg/dm3 | 3 | ГОСТ 18293 |
49 | 3.2 Бериллий (Be) | mg/dm3 | 0.0002 | ГОСТ 18294 |
50 | 3.2 Бериллий (Be) | mg/dm3 | 0.0002 | ГОСТ 18294 |
51 | 3.5 Молибден (Мо) | mg/dm3 | 0.25 | ГОСТ 18308 |
52 | 3.5 Молибден (Мо) | mg/dm3 | 0.25 | ГОСТ 18308 |
53 | 4.11 Полифосфат (РО4) | mg/dm3 | 3.5 | ГОСТ 18309 |
54 | 4.11 Полифосфат (РО4) | mg/dm3 | 3.5 | ГОСТ 18309 |
55 | 3.8 Нитраты (NO3) | mg/dm3 | 45 | ГОСТ 18826 |
56 | 3.8 Нитраты (NO3) | mg/dm3 | 45 | ГОСТ 18826 |
57 | 1.1 Умумий микроблар сони | 1 cm3 сувдаги микроблар сони | 100 дан кўп эмас | ГОСТ 18963 |
58 | 1.2 Ичак таёқчалари бактериялари сони (коли- индекс) | 1 cm3 сувдаги сони | 3 дан кўп эмас | ГОСТ 18963 |
59 | 1.3 Эшерихии | 300 cm3 сувдаги эшерихий сони | мавжуд эмас | ГОСТ 18963 |
60 | 1.1 Умумий микроблар сони | 1 cm3 сувдаги микроблар сони | 100 дан кўп эмас | ГОСТ 18963 |
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии. Пожалуйста авторизируйтесь или зарегистрируйтесь в системе.