Расширенный
 
 
Сув таъминотининг ишончлилиги
  • Идентификационный номер (код) набора данных

    669-17176

  • Наименование набора данных

  • Описание набора данных

  • Владелец набора данных

    Министерство жилищно-коммунального обслуживания Республики Узбекистан

  • Ответственное лицо

    Ф.Юсупов

  • Контакты ответственного лица

    Телефон: 2110006(1040)
    Почта: info@mjko.uz
    Веб сайт: kommunal.uz

  • Формат данных

  • Дата первой публикации набора данных

    15.07.2021 16:57

  • Дата последнего внесения изменений

    15.07.2021 16:58

  • Статистика


0.0

5

0

4

0

3

0

2

0

1

0

  • Вид структуры

    ПорядокCodeТип элементаНаименование (Рус)Наименование (Узб)ОбязательныйДлина
    500G1Текст (строка больше чем 255 символов)Кўрсаткичлар ёки компонентларКўрсаткичлар ёки компонентлар1303
    500G2СтрокаБирликБирлик078
    500G3СтрокаНормаНорма027
    500G4СтрокаНазорат услубиНазорат услуби037

  • Download


#Кўрсаткичлар ёки компонентларБирликНормаНазорат услуби
 
814.8 Умумий қаттиқликmg-3KB/dm37(10)****ГОСТ 4151
824.8 Умумий қаттиқликmg-3KB/dm37(10)****ГОСТ 4151
831.3 Эшерихии 300 cm3 сувдаги эшерихий сони мавжуд эмасГОСТ 18963
841.3 Эшерихии 300 cm3 сувдаги эшерихий сони мавжуд эмасГОСТ 18963
851.4 Колифаги200 cm3 сувдаги сонимавжуд эмасУслубий қўлланма
861.4 Колифаги200 cm3 сувдаги сонимавжуд эмасУслубий қўлланма
871234
881234
891.2 Ичак таёқчалари бактериялари сони (коли- индекс)1 cm3 сувдаги сони 3 дан кўп эмас ГОСТ 18963
901.2 Ичак таёқчалари бактериялари сони (коли- индекс)1 cm3 сувдаги сони 3 дан кўп эмас ГОСТ 18963
91I. Микробиологик кўрсаткичлар***
923. Токсик кўрсаткичлар ***
93(таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал концентрацияси)***
94а) Ноорганик компонентлар***
95б) Органик компонентлар***
964. Сувнинг органолептик хусусиятларига таъсири билан нормаллаштирилган органолептик кўрсаткичлар ва таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал контсентрацияси***
975. Радиактив ифлосланиш кўрсаткичи***
98I. Микробиологик кўрсаткичлар***
993. Токсик кўрсаткичлар ***
100(таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал концентрацияси)***

Список комментариев пуст

Вы не авторизованны в системе.

Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии. Пожалуйста авторизируйтесь или зарегистрируйтесь в системе.

Внимание! Если Вы нашли ошибку в тексте, выделите её и нажмите Ctrl+Enter для уведомления администрации

Разработка: