669-17176
Министерство жилищно-коммунального обслуживания Республики Узбекистан
Ф.Юсупов
Телефон: 2110006(1040)
Почта: info@mjko.uz
Веб сайт: kommunal.uz
15.07.2021 16:57
15.07.2021 16:58
0.0
| Порядок | Code | Тип элемента | Наименование (Рус) | Наименование (Узб) | Обязательный | Длина |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 500 | G1 | Текст (строка больше чем 255 символов) | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | 1 | 303 |
| 500 | G2 | Строка | Бирлик | Бирлик | 0 | 78 |
| 500 | G3 | Строка | Норма | Норма | 0 | 27 |
| 500 | G4 | Строка | Назорат услуби | Назорат услуби | 0 | 37 |
| # | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | Бирлик | Норма | Назорат услуби |
|---|---|---|---|---|
| 81 | 4.8 Умумий қаттиқлик | mg-3KB/dm3 | 7(10)**** | ГОСТ 4151 |
| 82 | 4.8 Умумий қаттиқлик | mg-3KB/dm3 | 7(10)**** | ГОСТ 4151 |
| 83 | 1.3 Эшерихии | 300 cm3 сувдаги эшерихий сони | мавжуд эмас | ГОСТ 18963 |
| 84 | 1.3 Эшерихии | 300 cm3 сувдаги эшерихий сони | мавжуд эмас | ГОСТ 18963 |
| 85 | 1.4 Колифаги | 200 cm3 сувдаги сони | мавжуд эмас | Услубий қўлланма |
| 86 | 1.4 Колифаги | 200 cm3 сувдаги сони | мавжуд эмас | Услубий қўлланма |
| 87 | 1 | 2 | 3 | 4 |
| 88 | 1 | 2 | 3 | 4 |
| 89 | 1.2 Ичак таёқчалари бактериялари сони (коли- индекс) | 1 cm3 сувдаги сони | 3 дан кўп эмас | ГОСТ 18963 |
| 90 | 1.2 Ичак таёқчалари бактериялари сони (коли- индекс) | 1 cm3 сувдаги сони | 3 дан кўп эмас | ГОСТ 18963 |
| 91 | I. Микробиологик кўрсаткичлар | * | * | * |
| 92 | 3. Токсик кўрсаткичлар | * | * | * |
| 93 | (таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал концентрацияси) | * | * | * |
| 94 | а) Ноорганик компонентлар | * | * | * |
| 95 | б) Органик компонентлар | * | * | * |
| 96 | 4. Сувнинг органолептик хусусиятларига таъсири билан нормаллаштирилган органолептик кўрсаткичлар ва таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал контсентрацияси | * | * | * |
| 97 | 5. Радиактив ифлосланиш кўрсаткичи | * | * | * |
| 98 | I. Микробиологик кўрсаткичлар | * | * | * |
| 99 | 3. Токсик кўрсаткичлар | * | * | * |
| 100 | (таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал концентрацияси) | * | * | * |
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии. Пожалуйста авторизируйтесь или зарегистрируйтесь в системе.