669-17176
Министерство жилищно-коммунального обслуживания Республики Узбекистан
Ф.Юсупов
Телефон: 2110006(1040)
Почта: info@mjko.uz
Веб сайт: kommunal.uz
15.07.2021 16:57
15.07.2021 16:58
0.0
Порядок | Code | Тип элемента | Наименование (Рус) | Наименование (Узб) | Обязательный | Длина |
---|---|---|---|---|---|---|
500 | G1 | Текст (строка больше чем 255 символов) | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | 1 | 303 |
500 | G2 | Строка | Бирлик | Бирлик | 0 | 78 |
500 | G3 | Строка | Норма | Норма | 0 | 27 |
500 | G4 | Строка | Назорат услуби | Назорат услуби | 0 | 37 |
# | Кўрсаткичлар ёки компонентлар | Бирлик | Норма | Назорат услуби |
---|---|---|---|---|
1 | 2. Паразитологик кўрсаткичлар | |||
2 | 2. Паразитологик кўрсаткичлар | |||
3 | 2.2 Гельминтон туҳумлари сони | 25 dm3 сувдаги личинка ва туҳумлар сони сони | мавжуд эмас | Услубий қўлланма |
4 | 2.2 Гельминтон туҳумлари сони | 25 dm3 сувдаги личинка ва туҳумлар сони сони | мавжуд эмас | Услубий қўлланма |
5 | 2.1 Патоген ичак паразитлари: цисты лямблия, амеб, балантидий | 25 dm3 сувдаги сони | мавжуд эмас | Услубий қўлланма |
6 | 2.1 Патоген ичак паразитлари: цисты лямблия, амеб, балантидий | 25 dm3 сувдаги сони | мавжуд эмас | Услубий қўлланма |
7 | 1.1 Умумий микроблар сони | 1 cm3 сувдаги микроблар сони | 100 дан кўп эмас | ГОСТ 18963 |
8 | 1.1 Умумий микроблар сони | 1 cm3 сувдаги микроблар сони | 100 дан кўп эмас | ГОСТ 18963 |
9 | I. Микробиологик кўрсаткичлар | * | * | * |
10 | 3. Токсик кўрсаткичлар | * | * | * |
11 | (таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал концентрацияси) | * | * | * |
12 | а) Ноорганик компонентлар | * | * | * |
13 | б) Органик компонентлар | * | * | * |
14 | 4. Сувнинг органолептик хусусиятларига таъсири билан нормаллаштирилган органолептик кўрсаткичлар ва таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал контсентрацияси | * | * | * |
15 | 5. Радиактив ифлосланиш кўрсаткичи | * | * | * |
16 | I. Микробиологик кўрсаткичлар | * | * | * |
17 | 3. Токсик кўрсаткичлар | * | * | * |
18 | (таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал концентрацияси) | * | * | * |
19 | а) Ноорганик компонентлар | * | * | * |
20 | б) Органик компонентлар | * | * | * |
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии. Пожалуйста авторизируйтесь или зарегистрируйтесь в системе.