Расширенный
 
 
Сув таъминотининг ишончлилиги
  • Идентификационный номер (код) набора данных

    669-17176

  • Наименование набора данных

  • Описание набора данных

  • Владелец набора данных

    Министерство жилищно-коммунального обслуживания Республики Узбекистан

  • Ответственное лицо

    Ф.Юсупов

  • Контакты ответственного лица

    Телефон: 2110006(1040)
    Почта: info@mjko.uz
    Веб сайт: kommunal.uz

  • Формат данных

  • Дата первой публикации набора данных

    15.07.2021 16:57

  • Дата последнего внесения изменений

    15.07.2021 16:58

  • Статистика


0.0

5

0

4

0

3

0

2

0

1

0

  • Вид структуры

    ПорядокCodeТип элементаНаименование (Рус)Наименование (Узб)ОбязательныйДлина
    500G1Текст (строка больше чем 255 символов)Кўрсаткичлар ёки компонентларКўрсаткичлар ёки компонентлар1303
    500G2СтрокаБирликБирлик078
    500G3СтрокаНормаНорма027
    500G4СтрокаНазорат услубиНазорат услуби037

  • Download


#Кўрсаткичлар ёки компонентларБирликНормаНазорат услуби
 
12. Паразитологик кўрсаткичлар
22. Паразитологик кўрсаткичлар
32.2 Гельминтон туҳумлари сони 25 dm3 сувдаги личинка ва туҳумлар сони сонимавжуд эмасУслубий қўлланма
42.2 Гельминтон туҳумлари сони 25 dm3 сувдаги личинка ва туҳумлар сони сонимавжуд эмасУслубий қўлланма
52.1 Патоген ичак паразитлари: цисты лямблия, амеб, балантидий 25 dm3 сувдаги сонимавжуд эмасУслубий қўлланма
62.1 Патоген ичак паразитлари: цисты лямблия, амеб, балантидий 25 dm3 сувдаги сонимавжуд эмасУслубий қўлланма
71.1 Умумий микроблар сони 1 cm3 сувдаги микроблар сони 100 дан кўп эмас ГОСТ 18963
81.1 Умумий микроблар сони 1 cm3 сувдаги микроблар сони 100 дан кўп эмас ГОСТ 18963
9I. Микробиологик кўрсаткичлар***
103. Токсик кўрсаткичлар ***
11(таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал концентрацияси)***
12а) Ноорганик компонентлар***
13б) Органик компонентлар***
144. Сувнинг органолептик хусусиятларига таъсири билан нормаллаштирилган органолептик кўрсаткичлар ва таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал контсентрацияси***
155. Радиактив ифлосланиш кўрсаткичи***
16I. Микробиологик кўрсаткичлар***
173. Токсик кўрсаткичлар ***
18(таркибий қисмларнинг рухсат этилган максимал концентрацияси)***
19а) Ноорганик компонентлар***
20б) Органик компонентлар***

Список комментариев пуст

Вы не авторизованны в системе.

Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии. Пожалуйста авторизируйтесь или зарегистрируйтесь в системе.

Внимание! Если Вы нашли ошибку в тексте, выделите её и нажмите Ctrl+Enter для уведомления администрации

Разработка: